Det är så fantastiskt att få uppleva detta ännu en gång. Ja fenomenet då storasyster intar rollen ” Lill mamma” för sitt något yngre syskon. För sådär ungefär 16 år sedan hade jag en 2,5 – åring som styrde och ställde över sin något mindre lillebror. Uppfostrade på bästa vis och lät precis som jag, det gjorde hon. Det minnet kommer tillbaka ofta genom vardagen jag lever i just nu. Jag får ju nämligen uppleva detta fantastiska återigen men nu med den något större Lill-mamman.  Skillnaden i ålder mellan tjejerna är  större vilket utgör ”mini mamma rollen”  ännu tydligare.   Alltså,  jag blir alldeles varm inombords när den större tar befälet över Lillan i samband mrd tex. hämtning vid dagis. Det är en fröjd att ta sig  den lilla sträckan från förskolan till bilen. I går skrattade jag i smyg då tjejerna fastnade vid några små kryp.  Alltså allt hon sa, gester och kroppsspråk. Hahahaha, det är ju lite komiskt hur man smittar av sig med precis allt. Det är en fantastisk upplevelse och jag känner en viss stolthet 💕