1. Träning är helt klart den bästa medicinen för precis ALLT!  Jag är så oerhört tacksam att den för mig är ett naturligt inslag i vardagen. Förhoppningsvis inspirerar jag fler till att använda denna mycket simpla metod då det är läge för lite energi påfyllning eller när hjärnan helt enkelt bara ska få ta sig en välbehövlig vilopaus. Det kan  handla om något så enkelt som att bara ta sig ut en liten stund flr sig själv i skogen, eller att träffa sina sina vänner eller arbetskamrater för att köra ett gemensamt träningspass någonstans där det passar, inne eller som det blev för mig och Saxokam tjejerna  ikväll, enkel och effektiv träning ute i den fina höstkvällen. När det är så pass mycket runt omkring, ja så mycket så det nästintill blir svårt att sortera i sina tankar, ja då fyller ett träningspass en sådan oerhört stor funktion för mig i mitt liv.  Dessutom blir jag mycket piggare och mycket starkare, ett par ”bieffekter”  som också är en god hjälp till att fixa allt ⭐️