Kärleken övervinner mycket, visst , men inte precis allt. En viss extrahjälp behövs ibland och då  från rättsväsen av olika slag.  Jag är så oerhört tacksam och så lättad över att det finns någonting som tex. heter polis. Tacksam för att den myndigheten finns men samtidigt också rejält ledsen för att den ska behövas.  Att resurserna inte räcker till för alla ärenden som läggs på hög och växer på skrivborden.  Ärenden som bevittnar alla möjliga tokigheter människor emellan. Ärenden som tydligt bevisar  att kärlekens kraft inte på något vis alltid räcker. Kanske för att den missbrukades? Användes på fel vis?  Eller kanske överhuvudtaget inte  fanns där  pga. att brukaren aldrig  lärt sig vsd kärlek påriktigt är och av den anledningen har svårt att tillämpa den.

 Kärlekens kraft borde vara så stark nog i sig själv att den bara infinner sig när den som mest behövs,  ja i de bästa världar av alla borde det vara så, men vart är den världen? I våran fina familje bubbla finns det gränslöst med kärlek. Ju mervi slösar desto mer fylls på, men utanför denna tighta och fantastiska lilla bubbla lurar så mycket med hat, förakt och en direkt obehaglig atmosfär. Det ör därför jag känner en sådan enorm tacksamhet arr det finns någonting som heter polis ⭐️

Våld föder våld och hat  föder ingenting annat än hat. Fast de som öppet slår, förtalar och direkt hotar andra, de människor som uttrycker sitt missnöje och uttalar sig om att hata andra människor är nog mest missnöjd med sig själv och din egna tillvaro. Det tror jag de allra flesta som fungerar hyfsat ”normalt” enkelt synar. Kärlek  och Respekt är därför någonting vi måste verka hårdare för, ja vi som kan och fortfarande har ”turen” att få vara i kontakt med de fantastiska känslorna.

En tanke på “Kärlek är en kraft”

  1. Fint inlägg 🙂 tyvärr är det mer hat än kärlek i världen just nu, tror orsak är att folk är missnöjda med sitt liv.De tror att lyckan är att ha kändisars liv fast inte ens de är lyckliga bakom kulisserna.

    Önskar dig en solig Söndag 🙂

    LOVE Maria på Inredningsvis

Kommentarer är stängda.