Kände att jag var tvungen att SNO ett par fina bilder. Min sambo lade precis ut dem i sitt flöde på FB. Snodde och snodde, såklart gjorde jag inte det. Såklart hade vi en dialog kring det, ja som vi ALLTID har när det gäller hans barn. Eftersom han  är 100 procent vårdnadshavare till dessa två  så är det enkelt, jag behöver bara fråga en person. För att fråga är såklart en självklarhet!  Framförallt då det gäller mindre barn, men generellt SÅKLART då man väljer  att lägg ut foton på någon annan än sig själv i största allmänhet. 

Detta är någonting jag också får prata om mycket på skolan. Unga gör såklart som de vuxna gör, och jag vet ju hur det fungerar med mina foton här på bloggen tex. Det är inte alls omöjligt att de dyker upp på andra sociala medier inte tillhörande mig.  Som sagt, att prata med barn och ungdomar direkt och faktist ta exempel direkt  från livet. Jag använder massor utifrån mig själv och det jag är med om. Alltifrån de jobb jag valt att göra reklam för, tokiga saker som händer mig på sociala medier, tokiga och rent ut sagt kränkande /ohyfsade meddelanden jag får osv.osv.

Genom att vara ärlig, då tas man också på allvar. Det gäller generellt bland stora som små.