Många timmar i bil hem, från sagornas underbara värld till verkligheten. Jag skulle ärligt ha kunnat stanna hur många dagar som helst tillsammans med Astrid Lindgrens karaktärer, men det finns ju en verklighet som tyvärr knackar på och som vi inte kan fly bort ifrån hur gärna vi än önskar och skulle vilja. Såklart ska det bli roligt att komma hem till de stora barnen. Det var familjens mellan prinsessa väldigt noga  med att säga då  jag föreslog att vi skulle flytta in i Mattisborgen och kanske provs på rövar livet för en tid, hon är otroligt fin den tjejen.  Väldigt noga med att räkna ihop hela sin stora familj ❤️

Förresten, jag tycker att det börjar bli dags för att sprida lite mer kärlek till våran stundtals iskalla och fruktansvärt elaka värld.  Eftersom en del av mina foton har en tendens att ”flygs iväg” och sätta sig på andra personers statusuppdateringar i diverse sociala medier så får det bli med lite kärlek. De får helt enkelt min lilla ”hjärta tag”på köpet ❤️   Haha, ja det är hjärtan det ska föreställa och inget är det andra värt. Fiffigt  va? Unika var och en på sitt speciella vis.

Mer Happiness och framförallt kärlek till världen.😊❤️