Alltså våra små tjejer i familjen har också fattat ordentligt tycke för den lilla rosa Bubblan bilen (som inte är en riktig Bubbla, men liten och gullig är den iaf.som en Bubbla.) Min största tjej lånade den redan i går kväll när hon skulle iväg. Minstingen vill inte kliva ur när hon väl satt sig i den och gulliga 6-åringen vill åka med mig vart än jag ska  och har bestämt sig för att det ska bli tjejernas bil i familjen. Hon har också bestämt att jag ska hämta henne varje dag till hösten då hon börjar på fritids💕

Lyckat köp, riktig Girl Power blev det tydligen med den, fast minsta grabben som absolut inte skulle sätta sig i bilen om det var den knallrosa vi skulle köpa ångrade sig rätt snabbt när han såg den igår. Han var den första dom anmälde dig för en liten kvällstur igår när lilla rosa kom hem✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *