Så har klockan slagit över till ett nytt dygn och med det lämnar jag min födelsedag bakom mig för denna gång. En av de bästa födelsedagarna på länge, länge konstaterar jag.

En mysig fikastund tillsammans med mina svärföräldrar, alla mindre barnen, min största dotter tillsammans med pojkvännen och bästa kompisen blev det. Några spontana besök under kvällen av vänner blev det också. Saknade såklart min grabb och flickvän samt mina föräldrar som alla var på annat håll i kväll. Vi pratade såklart i telefonen istället💕

Min rosa lilla drömbil står nu på gården nu  och inväntar att få fina loggor på sig. 

Det som satte extra mycket avtryck just denna födelsedag var mina bonus barns engagemang.  De har nämligen pysslat, grejat och fixat med sina presenter i flera dagar.  Hos grannen (tack Lisa för det), på fritids och på förskolan. Det symboliserar och bevisar så oerhört mycket för mig.

Det lönar sig att vara den man är i alla lägen oavsett hur hårt och svårt det stundtals både känns och är!

I ❤️ You All!

Kärlek övervinner ALLTID hat.
Det är skönt att veta men såklart också att få känna. Glöm aldrig att vänlighet är det bästa vapnet mot ondska och elakheter⭐️✨⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *