Tänk denna fotboll. När man inte är så intresserad så kan ett fotbolls EM skapa allergichock, det blir lite för mycket,(såklart med en viss överdrift i min beskrivning😀) Här hemma är det däremot utan överdrift mycket som kretsar kring just fotboll kan jag säga.   Jag var  lite glad att det var paus på min födelsedag i onsdags, vilken  underbar slump. När jag igår hörde att det skulle bli match igen på TV:n här hemma,( ja det här uppehållet höll inte direkt i sig länge), så var det inte så svårt att bestämma sig för att hänga med på sommardans. Frågan kom ifrån min dansälskande vän Åsa och jag var snabb att svara ja på hennes meddelande. Dansen är ett sätt för mig att få koppla bort precis allt för några timmar och det blir en stund som ger mig så vansinnigt mycket med energi.  Jag älskar verkligen att dansa. De tillfällen som ges har jag därför bestämt mig att för att ta till vara  på.  Min sambo uppmuntrar mig dessutom till det för han märker ju att det gör mig så väldigt  gott. I normala fall kopplar jag helt bort sociala medier under dessa kvällar. Eftersom det inte händer så ofta att jag är bortkopplad så har jag bestämt mig för att göra  så de tillfällen jag kommer iväg på just dans. Det blir ett sätt att hjälpa mig själv till att koppla av. Det är någonting  som  min veckovisa samtalskontakt säger är extremt viktigt för mig att  göra,  ja att också tänka på mig själv gör att orka med och rusta mig själv för alla påfrestningar vi lever med i våran vardag. Min sambo stöttar mig verkligen också till det, han om någon står ju nära och är också väldigt utsatt och har såklart också  fått den hjälpen tidigt i alla samtal han har haft angående sin situation. Han lärde sig tack och lov det väldigt tidigt, ja långt innan han träffade mig och när det bara var han för sina barn. Han hade personer som han spårstandard med som även de uppmanade honom att  också hitta de här välbehövliga pauserna bara för sig själv. Han passade då på när barnen fick vara 4 dagar i månaden hos sin mormor  och morfar. Numer är det jag och hans mamma och pappa som stöttar honom så han får sin egentid även nu. Såklart har hans val att andas att göra med fotboll. Han är ju numer assisterande tränare på A-lags nivå  och det hör honom oerhört gott. Vad hade vi gjort om vi inte fått den hjälp som vi har när den psykiska pressen och yttre blivit allt för stor?  Det är någonting MSN ska strunta i att fundera på. Nu är här och vi klarar allt tack vare att vi är judt på den plats i i livet bi för tillfället är💕 

Var rädd om dig själv i alla lägen. Livet är både fint  och värdefullt, någonting vi både ska värdesätta och ta till  vara på varje dag.

Undra när nästa dans på Ånäsparken är?!