Äntligen är det dags att komma tillbaka till det som jag startade med, ja det jag egentligen byggt upp och utvecklat allt annat jag håller på med.  Mitt barnkoncept bygger så mycket på min yrkesroll som förskollärare. Jag jobbade som det direkt efter min högskoleutbildning och parallellt med det körde jag igång mina första barndans grupper. Det som jag sedan utvecklat till mitt Showkidz koncept som i sin tur bygger mycket på Framtidsgalans koncept, att duga som den man är och vill man så kan man. Jag kommer att smyga igång med två barngrupper i åldrar 3-5 år och 6-10 år. En Framtidsgala har jag också planer på att genomföra detta år, så det blir såklart den perfekta terminsfinalen för  barnen som väljer att gå denna kurs i höst ✨

Som jag längtar efter att få göra detta igen . Det är mitt kall och absolut min grund och platå.