Är det någon eller några som vet hur jag fungerar, hur jag engagerar mig i diverse olika frågor och brinner för olika saker och ting runt om mig och i vårat samhälle så är det såklart min familj, mina nära och mina kära. Samtidigt  som de säkert många gånger tycker att de måste dela mig med så många andra så tror jag också  att de får lära sig massor angående hur livet på riktigt kan se ut för andra än sig själva. Mina egna barn har alltid fått leva på det viset i livet tillsammans med mig, men än mer nu kanske när de fick två bonusbarn att leva med på heltid. Det är en självklarhet för mig att de får veta bakgrunden till varför det är som  det är och blir som det blir. Genom delaktighet har jag den filosofin att man lär sig att vara tacksam men framförallt ödmjuk till sitt eget liv och blir rustad för att klara av saker och ting som händer och sker i livet  här men även i framtiden. 

När jag bläddrade i nyhetsflödet på FB och fick se vad min sambo hade delat med mig  av till mig blev jag så oerhört glad!  Jag gör inte saker för att få någon typ av bekräftelse ifrån någon, jag uträttar faktist mina handlingar enbart för att jag har möjligheten till det. Det behövs ju inte då mycket ner än att dela ned sig av lite tid som krävs försett engagemang.  Samtidigt som det gör gott för andra så gör det också  väldigt gott för mig. Enkelt beskriver, det blir lite av en”win-win” situation och som får åtminstone mig att må väldigt, väldigt bra. Fast när min sambo tar sig tiden att göra en sådan här fantastiskt fin och ärofylld grej för mig (se nedan) så blir jag givetvis så väldigt glad! Tack, den bekräftelsen behövde jag känner jag trots att jag som sagt normalt nöjer mig med den tillfredställande och positiva känslan som skapas i kropp och i knopp då jag aktivt väljer  att levererar och att gör någonting bra för någon annan ❤️
Detta var vad jag hittade i mitt FB-flöde:

Jag
har turen att få dela mitt liv och vardag med en väldigt speciell människa och med det menar jag bara positiva saker😘 Jag har nominerat min Annelie till ett pris i en tävling som pågår på nätet. Oavsett om hon vinner den eller ej så vill jag dela med mig av min motivering, för den visar hur fantastisk hon är för mig och vad hon gör för andra. Som sagt, oavsett om du vinner så är du min hjälte.Grattis på mors dag❤️Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *