Så har det varit en enkel och fin avslutning på förskolan  för 6-åringen i familjen. Det är någonting alldeles speciellt när barns röster ljuder, man blir varm ovh man blir rörd ända in till hjärtat ❤️. När Idas sommarvisa kom så blev jag lite blank på ögat, den tillhör en av mina absoluta favoriter och med den fina ögonkontakten och den värme som hon utstrålade tillsammans med sina kamrater så är det ju väldigt svårt att hålla känslorna i styr och inte bli berörd. Hon har vuxit upp den här tjejen må jag säga och blivit otroligt trygg, empatisk  och harmonisk. Det är så väldigt roligt att få följa hennes positiva utveckling. Tänk att det till hösten kommer ytterligare ett skolbarn till Haga och vi kommer bara att ha en ”unge” kvar i förskolan. Konstigt, men såklart en positiv och rolig utveckling. Åren går minst sagt fort kan man säga.

En bra inramning  av denna eftermiddag/kväll  blev ett sms som kom ifrån våran blivande Student. Hon är nu framme på hotellet efter en lång resa som startade från Sundsvall i går kväll✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *