Underbara vackra och fina dotter är nu på studentbal✨ Vilken  magisk kväll och jag är så oerhört glad att jag varit hemma denna dag för att få bevittna hur hennes förvandling till Prinsessa varit ❤️

Det började hos Helen som numer jobbar som egen frisör på Anna Forsbersgs frisörer.  Tänk, hon håller nu till i mina gamla lokaler, ja där Träningsverket bedrevs. Jag har inte satt  min fot där inne på 12 år. Det var ett tag sedan det och massor har ju såklart hänt sedan dess både med mig och det stället. Ärligt så känns det lite jobbigt att kliva in där. Det var ju en mycket utvecklande och rolig period i mitt liv ska jag  villigt erkänna! Efter ”hårfix” så hade vi bestämt träff  ned fotograf Emma (Foto Unik). Hon fick då ta över min vackra Prinsessa tillsammans med pojkvännen medan jag och lilla E fick den stora äran att vara med hennes härliga dotter. Mer energisk och positiv liten varelse får man leta efter. Det ska vara våran lilla E som kanske kan likställas med henne ❤️                 Just nu är det några slappa timmar framför TV:n i väntan på att Prisessan  ska ringa. Såklart hämtar vi henne i natt.