Det blev en väldigt lugn kväll igår. Två av barnen övernattade hos sin farmor och farfar och efter avslutat arbete så hämtade vi den minsta hos mormor och morfar. När det blir en sådan lugn kväll känner jag hur tröttheten smyger sig på så mycket mer. Kanske för att jag då innan i mitt huvud planerat så många saker jag vill att vi stora i familjen tillsammans ska pass på att göra, eller så blir jag bara trött och slut för att jag helt enkelt är det nu! För det mesta slutar det med att jag somnar i soffan. Visst, vi hann äta lite Thaimat tillsammans, men eftersom min dotter är  en vecka utomlands på semester så blev det ”bara” min son, min sambo och jag. Skön och lugn kväll och min stora grabb passade på att plugga i den tystnad som rådde.

När jag vaknade till och skulle se vart alla andra befann sig i huset gick  jag först til sovrummet. (Kändes som ett säkert kort kl. 04.15) alltså, den synen som mötte mig då gjorde det väldigt svårt att somna om. Så mycket med kärlek, jag har väldigt svårt att känna mig trött ❤️

Mina fina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *