Igår efter att jag hämtat flickorna ifrån förskolan och vi satt i bilen påväg hem frågade 6-åringen:         ”- Andelie (ja hon kallar mig fortfarande det 😘) när vi ska åka och köpa presenter till mina två kalas jag ska gå på, lämnar vi       lilla E hemma med pappa och brorsan då?  Det tycker iallafall jag så vi kan gå alldeles själva.  Bara ha lite tjejsmys.” Hihi, Ellie kvalificerar sig inte riktigt in i den ligan ännu tydligen. Det kanske tar ett tag till innan man som liten får spela i ”tjej-mys-ligan” ⭐️.      Vi hämtade upp en vän som går på skolan också åkte vi tre ner till stan’ och shoppade. Glass ute fick flytta in till Mc’Donalds innan vi åkte hem. Väl hemma möttes jag av en fantastisk syn. Lillan hade krypit  upp tillsammans med bror och bara låg och myste. Det är härligt med så många barn runtomkring i min närhet. Det tar liksom aldrig slut med positiva  intryck.