Mitt arbete bygger på att inspirera och det kan ju såklart se ut på många olika vis. Det gör det också, tro mig. Det finns inte en dag som är den andra lik på skolan vilket är inspirerande bara det i sig. Igår avslutade jag saken genom att hjälpa till lite extra på JuniorClub, skolans ”efter skolan häng” för de yngre åldrarna (åk.4-5)                     Jag tog med mig en av eleverna och tillsammans ställde vi i ordning en smoothie aktivitet. Alla barnen komponerade sina egna recept medan de fick smaka på den jag och min medhjälpare hade mixat  ihop för dagen. Nu har jag massor med recept och såklart ska vi använda dem framöver.  Det blev ett fantastiskt slut på en annars rätt varierande  dag. Det är otroligt hur det verkligen fungerar och jag säger det igen… Mitt arbete blir för det mesta den ventilen till att skapa energi som räcker för att rodda i allt annat som livet erbjuder just nu.