Jag har många gånger frågat mig hur jag kunnat bli den jag blir med tanke på hur övriga i min familj är. Jag är lite ”out of the Box” om man ser till övriga medlemmar i familjen jag kommer ifrån. Med dem är det en helt annan struktur och ordning än det någonsin varit på mig. Min pappa rektor, mamma klassisk skolfröken och min äldre bror som arbetar  inom ett fackförbund. Ni som känner mig förstår säkert funderingen jag har kring mig själv. Vid ett tillfälle minns jag tydligt hur jag faktist lite olyckligt och uppgivet frågade min pappa hur jag kunde bli så annorlunda alla andra i familjen. Detta efter att jag kommit på en liten grej som faktist resulterade i ett möte tillsammans med ALMI år 2010. Min pappa fick ta del av min lilla ide’ och jag glömmer aldrig hans reaktion efter att jag kläckte min grej för honom med mina fortsättningsord: ”hur kan jag ha blivit som en uppfinnare och inte någon annan blev det i familjen?” (detta med en viss klagan i rösten, för jag funderade verkligen över hur det är möjligt) pappa som är en korrekt person och sällan tappar fattningen bröt fullständigt ihop och stöttade sig över kundvagnen mellan skrattattackerna. Vi inhandlade Ebbas nya garderob som han skulle hjälpa mig att frakta hem och montera ihop. Under den perioden levde jag väldigt själv i mitt särboliv och  pappa var den som ständigt stöttade mig, hjälpte mig och fixade med allt som jag behövde. Efter att han samlat ihop sig så tittade han på mig och utbrast: ”Alltså det där är ju verkligen så väldigt bra!”

Nu idag tog jag återigen tag i min lilla ide’. Ett nytt möte hade jag med ALMI och faktist ska vi ses redan om en vecka igen! Detta känns spännande och otroligt häftigt. Vem vet vart denna lilla ide’ leder.  Möten utanför mitt arbete den senaste tiden har inte varit så  upplyftande om jag tänker efter. Därför var det fantastiskt att få komma en dag som idag och få känna helt tvärtom. Jag gick ifrån ALMI:s kontor med en riktigt upprymd och härlig WOW känsla, en känsla som jag så länge saknat men som jag tycker att jag faktist är så väldigt värd  med tanke på allt som sker i livet nära just nu✨⭐️✨⭐️ 

 

En tanke på “Återträff med ALMI”

  1. Vad du än tar dig för så kommer det gå alldeles lysande. Du har den förmågan att påverka andra med din energi och glädje. Nu vet jag ju inte vad din ide går ut på. Men jag kommer ihåg dig från den dagen jag träffade dig första gången. På förskolelinjen i Härnösand då du skulld leda vårt rytmikpass. Efteråt tänkte jag.-Tänk om jag var som hon.
    Sedan har du bara fortsatt att imponera på mig med alla dina projekt. Du är inte annorlunda du är unik. Lycka till med din nya projekt.
    Kram Maggan 😃

Kommentarer är stängda.