Jag har genom åren byggt upp en sådan enorm tandläkarskräck och vet egentligen inte varför. Så plötsligt på ett fantastiskt vis verkar jag nu vara helt botad. Detta av en ren slump, ja för jag hade aldrig hamnat hos den duktiga tandläkaren jag har fått plats hos nu om det inte vore för VASA Bryggeriets VD. Jag skulle fota en kampanj med dem innan jul och plötsligt bet jag sönder en en del av en mycket synlig tand. Det var bara några dagar innan den tänkta dagen för självaste fotograferingen  och jag fick så lov att ringa till Nickas (min kontakt på VASA) för att berätta vad som hänt. Det visade sig att hans fru är tandläkare så innan jag ens hann gruva mig så hade jag en bokad tid hos henne dagen efter. Att komma dit är som att komma till ett SPA. Ja hela känslan och lukten är verkligen så och jag har varit där flera gånger efter. Igår kom jag på mig själv att bli jätteglad när den trevliga sköterskan ringde för att bara kolla läget. Direkt trodde jag såklart att jag förträngt något besök och helt missat någon bokad tid, men så var det inte. Jag har nu en tid uppskriven på en lapp sittande på kylskåpet. Jag fick tiden igår och bara i farten gjorde jag automatiskt en smiley variant superglad. Det trodde jag väl aldrig skulle inträffa i mitt liv 😀