Att få jobba med träning är min grund och gör nig på ett svårbeskrivligt vis hel. Jag älskar verkligen då jag får möjligheten och förtroendet till att få hjälpa andra som verkligen har den rätta viljan till att låta mig  lägga upp och köra ett för dem  givande träningspass. Det  ger  mig oerhört mycket kraft,nytändning och energi. Någonting som behövs mer än mest i livet just nu. Fast någonting jag aldrig någonsin i mitt liv tidigare prioriterat  bort är den egna regelbundna och varierande träningen ändå,  förutom nu det  senaste året! Jag har helt och hållet prioriterat bort att investera i mig själv som jag  ser den egna träningen är. Det var inte förrän nu när vi bestämde oss spontant för en semestervecka innan jul som jag pratade med  nig själv angående att det måste ske en förändring. Med den veckan hittade jag tillbaka till det som ger mig kraft,styrka och energi igen. Minst ett par egna träningspass blir det varje vecka numer och då gärna någon form av gruppträning där jag gladeligen lyssnar till andras träningsinstruktioner  än mina egna. Min dag startade med att jag hade en liten grupp taggade träningsklienter  och avslutade med att jag ikväll tränade en BodyPump klass på EGO  med en riktigt bra och peppande instruktör, Maria Erenius ⭐️ Tröningsvörken blir en bonus om några dagar, det känner jag redan nu!

 

En tanke på “Energigivande ”

  1. Du är en sådan fin människa som hjälper andra människor från hjärtat, du är en bra förebild!
    Bra att du kommit fram till att även tänka på dig själv/investera, det är du värd.
    Ju mer ”Bubblan” investerar i sig själv desto mer orkar hon ge andra 🙂
    Kram

Kommentarer är stängda.