VASA Bryggeriet kontaktade mig angående en lansering av deras nya lemonader. Såklart ställer jag upp på det. De väljer att reducera några av sina läKsorter med 30 procent socker, dvs. VANLIGT socker i mindre mängd istället för att byta  ut det mot några andra konstgjorda sötningsvarianter.  Dessutom gör de mindre flaskor och kommer att sälja dem som ett 6/pack. Perfekta stt ta med till helgernas äventyr, eller att servera till fredagsmyset. Hela deras ”tänk” passar mig såklart perfekt så därför kan jag tänka mig att finnas med i deras lansering. De tar också fram en vattenproduktion helt i mitt namn, efter mitt tycke och efter min smak. Jag har valt att fem kronor per såld flaska ska gå till mitt arbete med Framtidsgalan.

På tisdag kommer det 70 provflaskor och snart är hela produktionen igång . Ms. Bubble sparkling water.