Tänk om våra ungdomar ändå kunde förstå hur otroligt viktigt det verkligen är att göra rätt val just som ung.Ju mer tid jag har att lägga på mitt arbete med Framtidsgalan desto mer känner jag att jag vill jobba med det lite, lite till.

Det tråkiga och riktigt sorgliga är att det finns verkligen hur mycket som helst att göra!

Framtidsgalan verkar för att stärka barn och ungdomar i tron på sig själva.Det handlar väldigt mycket om just det här med att göra de rätta valen i unga år, eller åtminstone att när man gjort något felval ha kraften och framförallt viljan att förändra och göra något bra av det i framtiden.

Många som är fast i alkohol och drogträsket tror jag inte tänkte att det skulle bli så när de som tonåring just gjorde de där tokiga valen och det värsta är att det är ju sällan enbart de själva som drabbas.Nära, kära och oskyldiga barn finns många gånger med i bilden och blir såklart lidande av dessa människors dåliga val.

Jag kommer att jobba en hel del med Framtidsgalan nu på obestämd tid just för att jag tycker att det är nödvändigt och behövs. Jag blir enkelt förklarat  så oerhört illa berörd och kan inte lådsas att jag inte ser när det sker i min närmaste närhet till och med. Att inte fler valt att agera i det fallet är för mig obegripligt, men som tur är finns det myndigheter som dagligen jobbar med sådana här frågor och jag är glad att de nu är ordentligt inkopplade.          Ingen kan göra allt men det är våran allas skyldighet att göra någonting mär det är så solklart att det behövs och tillsammans vet vi ju att vi kan åstadkomma massor! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *