Med var dag som går blåser det vindar. Inga motvindar, inga kastvindar nej känns som kraftfulla medvindar just nu. Har under senare tid  varit otroligt lyhörd och kännt tacksamhet  till livet. Omständigheter och viss erfarenhet av både det ena och det andra har lärt mig det.
För var  dag som passerar , för varje nya arbetsuppgift jag introducerar och antar på mitt nya arbete känner jag en enorm tillfredställelse. Landar  mer och mer i känslan att jag helt och hållet hamnat rätt. Känner mig nästan löjligt stolt och otroligt glad.
Medmänniskor som påminner varje dag om hur livet ska se ut, att vi ska uppskatta och måna om varandra..behövs det så mycket mer?!

Utvecklande dag igen alltså  på jobbet och fortsättning under eftermiddag/kvällen.
Jag skjutsade dottern tillgymnasik träning och passade på att fortsätta jobba lite mer under tiden.
Ett PT-pass runt Sidsjön gjorde min kväll. Så glad för det jobbet också. Vilken ingång till härliga människomöten.

Innan det var tid för hämtning av min prinsessa träffade jag några nyvunna vänner. Vänner som valt mig till ett mycket speciellt och ärofullt uppdrag.
Bjuden på en annorlunda fikabuffe’ blev jag.
Älskar gosaker jag.
Älskar livet jag:-)

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *