Hittade några gamla tidningsartiklar. Framgick väldigt tydligt om vilka drömmar och visioner jag verkligen hade med mina olika projekt. I denna intervju handlade det om mitt arbete och engagemang för ungdomar, mina tankar kring min planerade  bok just för målgrupp barn och ungdomar.

Nu är jag där. Så roligt att läsa de sista textraderna, hur jag önskar att i framtiden få jobba med mitt tänk och mina projekt mer innanför skolans väggar, som en del av undervisningen till och med.
Idag hade jag min första lektion i ett ämne som passar mig mer än mest..
Så otroligt roligt och inspirerande arbete jag har.
Ms. Bubble Corner börjar arta sig mer och mer. 🙂
I morgon kör jag  igång avslappning på skoltid.
Tänk att dröm ibland blir verklighet.
Vill man, ja då kan man. Så är det:-)

image

image

image