Mitt budskap med Framtidsgalan är i huvudsak att verka för att stärka barn och ungdomar i tron på sig själva, men också att under ett event spegla hela samhället på en och samma scen och föreställning.
Det gör själva arrangemanget lite mer speciellt. Galor finns det ju en uppsjö utav,gäller att hitta sitt unika  budskap för att göra sig hörd.
Att spegla hela samhället på olika sätt symboliserar för mig att oavsett kultur, sexuell läggning,politiskt engagemang, kommunal skola eller annan variant av skola så är det lika viktigt att vi tillsammans verkar som goda förebilder för våra barn och ungdomar.
Därför är jag så glad att jag under morgondagen ska ha ett par möten gällande ett event.
Tror jag kommer att knyta ihop och förena över gränserna.
I morgon har jag två möten kring detta…
Vill man så kan man,
mitt livsmotto som växer sig starkare och starkare för var dag som gryr..

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *