Det känns jätteroligt att jag skapat lite arbetsutrymme just för att få jobba lite mer med människor individuellt. Träning, kost,inspiration, motivation gärna i en salig blandning kommer det att bli,  men såklart eftet personernas önskemål. Efter ett första möte har jag rätt klart för mig hur jag ska lägga upp det hela. Ibland räcker det med ett telefonsamtal för att få igång en planering och strategi.. så sent som för några timmar sedan hände det. 🙂
Ett otroligt trevligt telefonsamtal som varade i en timme.
Nästa måndag ska vi ses för en första träff. Så otroligt härligt det är med nya kontakter. Detta möte ser jag mer än mest framemot. Vilket fantastiskt roligt jobb jag har som hälsoinspiratör. Verkligen!
Kom ihåg..
Det är aldrig försent att ta tag i saker och ting och det här med ålder är bara en siffra på papperet.
Massor med händelser/saker i min närhet påminner mig om det just nu.
Kanske väldigt mycket mer just idag för att min dotter fyller 15 år. Kommer själv ihåg när jag skulle börja nian och nu är min dotter
där…Times flyes..
Snubblade på några fna rader idag….
”Man ska inte fylla sitt liv med dagar,
nej man ska fylla sina dagar med liv”
Tänkvärt om något..

image

image