Precis för ett år sedan representerade jag Västernorrlandsgården tre månader..Ett riktigt drömprojekt som jag ofta tänker tillbaka på.

Hade kommit långt i tanken där, ja i mitt huvud hinner det faktist både gro och växa massor med ideér under så pass lång tid. Tankar bla. hur man skulle kunna verka året runt. Hade ett möte angående det förra veckan, svårt som sagt att släppa det här gedigna och så  supermassor jag!

3 kommentarer på “Drömprojekt..”

  1. Hejsan. Du borde förga ljus igen, varriera lite. Du är snygg i ditt röda också, men det känns som om man har sett det för länge. I alla fall jag, kanske dags att byta till någon annan färg? Kanske bli blondin igen?

    Absolut inget fel på det du har nu, det är inte så jag menar. Sluta skriva, innan det blir pannkaka av allt.

    1. Gillar allt du tänker och tycker, det vet du…Jo jag är ju blond i grunden så kanske dags att bli det igen snart:-)
      Kram på dej`, snart ska vi dansa! /Bubblan

Kommentarer är stängda.