Jaha så lägger man sig snart för att sova gott för att sedan återigen få  vakna i vardagen.
Nygammal vardag, en vecka som vikarierande förskollärarfröken 🙂
Jag var ju en dag förra veckan på  en förskola  i Strömsund. Antar att jag skötte mig hyfsat eftersom jag får komma tillbaka,
måndag till torsdag på en avdelning med blandade åldrar.
Man hinner ju känna av ett ställe och dess  atmosfär rätt bra över en dag. Förra veckans arbetsdag på Blomslingans förskola var en toppendag. Helt slut var jag när jag kom hem av alla nya intryck, nya namn att lära sig osv..det går nog till sig med fler dagar på samma ställe, det vet jag!
Sov gott…

image

En tanke på “Förskolefröken..”

  1. Företag Happiness Ambassadör Daniel Nordin och Håkan Lundvall som jobbar med Respekt och glädje till alla är unika och Grundtanken om alla
    människors lika värde och respekten för den egna viljan

Kommentarer är stängda.