Att fylla år är väl inte så märkvärdigt egentligen, eller är det inte det?
På senare år har jag inte lagt någon större vikt på just födelsedagen. Mitt i sommaren, semestrar, inte långt efter midsommar osv..
Fast bestämde mig förra födelsedagen, alltså den idag precis för ett år sedan skulle firas ordentligt. Dessutom på hemmaplan för första gången på massor med år. Minns  att jag i vanlig ordning var borta veckan innan, barnen var i Sundsvall med sin pappa och vi skulle komma hem för att fira. Hem kom jag visserligen, men helt själv,  så långt enligt den tänkta  planeringen man bara kan drömma om.
Så nu, året efter. Har visseligen jobbat i Strömsund på en förskola hela veckan, men hem till Sundsvall är jag påväg  och trevligt sällskap finns här med:-)
Sonen är på fotbollscup, men dottern finns på hemmaplan.
Bjuden på lite roligheter på stadshuset ikväll, men hinner bli ompysslad av Ebba och Felicia först. Dom ska göra mig fin håret  är det bestämt. Är det födelsedag så är det 🙂
I övrigt känns det lite som min födelsedag som sjuåring! Fick mina röda träskor med vita hjärtan då..
Nu som trettioåttaåring fick jag ett par nya. Ett par röda med hemliga hjärtan på!

image

image