Vilken dag. Känner mig kraftfull och lite trött på samma gång. Känslan av att jag ska kliva upp om några timmar för att jobba heldag i skolan tar väl just för tillfället fram det här lite jobbiga.  Absolut inte jobbet i skolan, nej det toklängtar jag efter, elevens val i skapande skola anda ju 🙂 Det är helt klart några dryga mil mellan Strömsund och Timrå så det är mer det jag gruvar lite för. Fast tack vare en givande GirlPower dag så funkar det. Så roligt att jag hann testa detta koncept en gång till såhär på annan ort innan sommarlovet tar vid. Nu vet jag ännubättre att detta upplägg fungerar. Så otroligt roligt och energigivande. Detta vill jag helt klart mer när skolorna startar upp igen till hösten.
Nu är det dags att sova, eftersom jag fick för mig att leka leken gömma nyckel-bilnyckel så bra på folkan att det tog en hel timme att hitta den när vi skulle låsa och släcka så har allt efterarbete släpat efter ordentligt. Har lovat både mig själv och medarbetare att lägga ner den där tidskrävande leken ,-)
Natti alla vänner. Glöm inte bort att du är bra för att du är just den du är…POWERFUL-UNIK 🙂

image

image

image

image

image

En tanke på “Powerful…”

  1. What? Allvarligt… Vad fasen har jag varit hela tiden? Bott i en grotta? Jag menar Pure Divine i Strömsund. Jag tror jag dör.

    De är fasen riktigt bra och jag skulle gärna vilja se dem live.

Kommentarer är stängda.