Hade en plan för fredagen. Satte  den för länge sedan, ja  när jag allt eftersom fyllde min almenacka för x-antal veckor sedan med massa diverse skoljobb och andra projekt. Dagarna har varit mer än fulla med så otroligt många olika jobb varje dag. Nej, jag tycker inte att det  är märkligt att jag känner mig lite trött. Massor med nya och spännande utmaningar och människomöten av alla de slag har fyllt mina dagar.

Så är vi framme på dagen just idag. Fredag, halv arbetsdag. Dans, avslappning och snack med elever från fyra olika årskurser men uppdelat på två arbetspass. Hur inspirerande  som helst. Jag ger verkligen etthundranittio i detta. Drömmer om att få  jobba ännumer med den här biten verkligen. Barn och ungdomar i alla åldrar:-)  perfekt så långt men hur gick det då med den satta planen för min fortsatta fredag?
Sprack SÅKLART!
Efter några fix o trix ärenden på stan avslutade jag med en mjuklass. Första för i år. Vet inte vad som  hände därefter, men det måste helt klart  ha med glassen att göra. Den måste ha invaggat mig någon slags falsk ”nu är du ledig för resten av dagen känsla”, trots att det klart och tydligt står i min almenacka med feta svarta bokstäver..RÖJA HEMMA!!
Visst, jag är i närheten av detta kaosuterum just nu i skrivande stund med hur mycke’ plock som helst, men har valt att placera mig liggande på gräsmattan instirrande på eländet  istället för att börja reda ut kaoset:-) Min kropp och mitt sinne fortsätter att lyda mjukglassens signaler. Sola, slappa och må gott ! Tid för städning kommer. Vem vet, snart kanske det börjar regna

image

image