Vilken härlig dag. Sommarkänsla på precis hela dagen igår. Började redan på skolan. Drog ut bandspelaren och barnen fick dansa steetdance på riktigt, dvs. på asfalt på skolgården. Efter avklarat  skoljobb på två olika skolor blev jag medbjuden på fotboll, min premiär GIF match för i år slutade oavgjort, en match med bra motstånd så hoppas dom känner sig nöjda.
Första gången på fotboll och första gången på utedans. Ytterligare en premiär  kvällen till ära. Ånäsparken- Kovland, så glad att jag åkte dit. Blev lite peppad och extra övertalad av dottern. Tror att hon tyckte det var mysigt här hemma själv en stund, precis avklarade prov för veckan, inga massa måsten inför skolan idag. Förstår den hör sköna känslan. Precis som jag märker jag att hon tycker det är skönt att ” bara vara” emellanåt. Ladda om.
Så dans blev det för ”lilla mamma” o så kul var det.  Nu väntar skoljobb en halv dag. Dans och yoga/ stretch står på schemat. Det är blandade åldrar men uppdelat på två tillfällen. Avslutar alltså veckan med  jobb som jag tycker är som mest inspirerande och roligt. Möta barn i olika åldrar och förmedla det jag brinner för. Känns som en bra uppladdning inför helgen.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *