Så är vi verkligen igång på riktigt, sååå kul. Fjärde PT-passet med Timrå IK’s Hagos. Snacka om nostalgi, precis som på gamla goda Träningsverket tiden.Superseriös o målmedveten är bara förnamnet. Så intressant att få hänga med i en förhoppningsvis  positiv utveckling.

Blev så pass nostalgisk att
Träningsverket tröjan ( ca. tio år gammal) fick hänga på 🙂 Som sagt detta känns roligt. Jag har  saknat den här typen av träningskillar känner jag. Grymt kul att kunna bidra med något till personer som har sporten som sitt yrke.  Jag blir lika taggad o motiverad jag med.  Timmen går  hur fort som helst och vi kör på bra vill jag livs.  Intressant fortsättning följer hela sommaren lång….
Träningsverket tröjan byttes snabbt ut mot en Sensia tröja. Helex är ju precis som Träningsverket numer ett fint ”gammalt’ namn!

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *