Oj vilken dag. Började med ett inställt frukostmöte. Kändes inte helt fel i morse då jag kunde plussa väckningstiden på klockan en timme extra. Samtidigt  med facit i handen kanske det var just ett frukostmöte som hade behövt som start på denna helt hektiska dag. Eftersom platsen var Knaust hotell så vet jag att den starten hade gjort hela dagen lugnare och mer stabil. Den miljön och det stället andas ju bara harmoni.
Roligt pass med superduktiga elever på Realgymnasiet har jag hunnit med, eftermiddagsjobb på skolan, skjutsar till och från aktiviteter samt en hel del arbetsmail har jag skickat. Har haft så fullt upp att jag tror jag därför missat att gå på toaletten. Nej riktigt så illa är det väl inte. Illa på ett annat sätt kan man väl ändå säga. Ibland har nöden ingen lag. I värsta regnvädret fick jag fint parkera bilen och kasta mig ner i närmaste dike. En sån gång tycker man kanske inte de här svängningarna när det gäller väder och vind är så charmigt.
I går var det ju en så otroligt vacker kväll. Synd att man inte kan styra hysterisk magknip..
Ja shit vilket avslut på en helt klart hektisk dag och som sagt , gårdagens väderförhållande hade helt klart varit mer lämpat för mig och min akuta magknip attack i kväll.

image