Inte länge sedan jag var här, känns som att komma till någonstans jag verkligen redan trivs. Känslan smög sig på redan när jag öppnade bildörren 🙂 .
Denna gång var det ingen ljuvlig fågelmusik som mötte upp, nej ett blött och piskande regn hälsade mig lite kallt välkommen.  Checkade in och  nu ligger jag bara här och njuter av regnets smatter mot fönsterrutan. Ja det är verkligen både rofyllt och energigivande. Behöver mer än mest den här sköna stunden för att knyta ihop ytterligare en händelserik arbetsvecka. Tänk, detta är nog golfarnas lilla paradis, men för oss icke golfare finns det också möjligheter. Redan efter mitt förra besök har jag kommit på massor med aktiviteter för både stora och små man kan roa sig med. Jag menar, kan ju vara roligt att åka en hel familj hit utan att alla behöver vara golffanatiker. Med tanke på att en runda golf tar sina timmar så kan det som sagt vara bra att det finns andra alternativ för oss icke golfälskande personer. Ska ha ett litet möte med de som styr på stället innan jag åker hem och vem vet vad som sedan kan dyka upp?!
Ögon o öron öppna mina vänner..
Nu dags att sova snart. Måste ladda för inspirationsdagen i morgon. Hoppas ni kommer hit ni som kan.

image

image

image