Det här med att ha ett arbete med flexibilitet är verkligen toppen. Tar på mig fler klienter nu än tidigare. Att vara personlig tränare och då åt personer som verkligen har ett mål med sin träning och levende i största allmänhet är så inspirerande och för mig kraftgivande. Helt klart roligt att få vara en del av en persons positiva utveckling. I helgen tränade jag en för mig helt ny tjej. Taggad från tårna, hon har verkligen bestämt sig. Passade på att boka in en första träff på ett för mig helt nytt ställe. Pigg och Frisk-Strömsund.
Var bjuden till en vän på 40-års fest den kvällen så det blev lite av en förena nytta med nöje dag.
Åkte dit i värsta snökaoset så bortsett från det var ju upplägget toppen och det är just det som jag tycker är själva tjusningen med PT- yrket. Inte beroenda av ställe eller stad på något vis. Resan tillbaka gick bättre. Helt snöfritt och det var våren som mötte upp på hemmaplan ordentligt.

image

image

image

image