Kör ju många av mina tränings pass som PT ute i skogen. Olika ställen såklart beroende på vilken klient som jag tränar. Så ofta som möjligt när tillfällen för mig ges till att välja ställe blir det Timråspåret bakom Eon arena. Alltid ordning och reda där, vinter som sommar och hyfsat lugnt så man får träna ostört. För några månader sedan avslutade jag och en klient uppe i Eons restaurang. Lite nya mål med kommande träningsupplägg skulle sättas och mat behöver man ju,så det blev ett litet
”förena med nytta möte”. Medan jag fyllde på min tallrik vid buffe’n kom en av Timrå’s ”gamla’ spelare fram. HaHa, gammal och gammal, men med tanke på att han varit med i truppen en tidigare sväng  på min Träningsverket’s tid så blir han för mig en av mina gamla lirare. 🙂
Han fanns med i truppen under en period  då jag regelbundet  tränade killarna som mest.  Tränade och tränade, min roll var främst att pyssla om, varva ner mellan matcher,stretcha och få till en skön balans i deras högprestrerande arbete som  hockeyspelare. Så fort det fanns utrymme, när det inte var fullt med matcher smög jag in PowerYoga  träning med fokus uthållighet styrka/ stretch. En av sommarsesongerna räknade jag till att det blev över 25 sådanna pass med grabbarna. Rörlighet, Smidighet och avslappning i en bra mix kan ingen få för mycket utav. Inte ens tuffa och vältränade hockeykillar 😉

Det här mötet med den här killen blev alltså ett kärt sådant. Jag funkar ju på det sättet, människor man umgås regelbundet med blir man ju också lite tight med. Så fungerar jag faktist mot alla mina träningsgrupper. Gillar det här mänskliga och personliga.
Tränade tillsammand sista gången gjorde vi nog för sex,sju år sedan. Vi kom såklart in på samtal träning och det slutade med att han efter sesong skulle ringa mig och anlita mig som sin personliga tränare i sommar.
Där är vi nu, hade mitt första pass med honom och en annan lagkompis i fredags. Poweryoga,stretch och styrka(uthållighet) var dagens upplägg. Precis som förr! Oj vad kul och oj vad jag känner att jag saknat dessa pass. Hoppas det nu blir fler 🙂

image

image

image