Vilken vecka. Sällan jag känner mig trött och helt slut men nu är det på riktigt på det viset. Så glad att jag nu  i dagar tre inte har en endaste plan, bara njuta sånär på något tidigare planerat träninings pass, men det är jobb jag bara ser som en energigivar bonus. Fortfarande i sängen  men legat vaken en stund och bara funderat och summerar nu för fullt  hela veckans nya bravader. Alltså har hänt så otroligt många olika och roliga saker. Både för mig jobbmässigt och privat. Så mycket att jag knappt kan återtänka allt. Påriktigt är det så, helt utan överdrift. Stundtals  har jag så produktiva veckor att känslan verkligen är på det sättet i hela mig. Som min Happinessvän Brittan sa på söndagsträningen då jag precis införskaffat ny hårfärg:
-Du Bubblan, du har så överfullt med tankar och idé’er i ditt lilla huvud att det började tokbrinna.
Från totalt blond till eldig röd. Ja  dom känner mig allt för väl mina fina vänner. 😉
Ska nu som sagt njuta några daga.,

image

Låta allt omedvetet sjunka in så kommer  också allt vara på sin plats och ordning för att sedan börja ta tag i och jobba med. Alla nya spår ska sätta riktning inom loppet av ett par veckor. Nya och roliga tider det  passar bra det, energifulla  våren är ju dessutom  här nu och hjälper så fint till!