Man säger det ständigt och jämt, eller jag gör det åtminstone för att det stämmer så otroligt väl.
Paradiset finns närmre än man ibland kan tro. Allt man har positiva vibbar till blir ju såklart benämnt just som något fint,bra och  vackert,åtminstone för mig och i min lilla värld.  Det behövs nödvändigtvis inte direkt vara något märkvärdigare  än skogen runt knuten på huset,  den rofyllda porlande bäcken inte långt ifrån där jag bor.
Fast ibland kan det handla  om helt nya outforskade platser. Jag älskar formligen att göra utflykter till olika nya ställen. Upptäcka, undersöka och kanske finna nya vägar till vidareutveckling av något av mina mindre eller större projekt.
Just nu befinner jag mig i Hussborg. Inte alls långt ifrån Sundsvall. Alltså när jag öppnade min bildörr möttes jag av så mycke’ fågelkvitter i en alldeles stilla och rofylld atmosfär. Wow vilket lugn och så otroligt häftigt att sedan kliva ur bilen för att  bara ströva runt i ett för mig helt  okänt område. Fylla alla sinnen med något  helt nytt.
I morgon blir det guidad tur runt om här på riktigt av de som driver hela stället, tills dess fortsätter jag att  bara gå runt och fantisera  fritt. Supa in det härliga runt om mig och bara fortsätta må gott. Har redan hittat mitt kreativa skrivställe tex. 🙂 här i Hussborg trivs jag redan 🙂 .

image

image

image

image

image

En tanke på “Närmare än man anar..”

 1. Vårshow med Respekt och glädje
  Solen såg glad han är den glädje och respekt till alla underbara
  människor har lika värde att vara den sköna vårens och solens
  tecken glädje och respekt men fåglarna sunger tillsammans till
  glädje och respekt våren har kommit till oss vi vet hur ser ut i
  naturens verk glädje och respekt det är vårens budskap

Kommentarer är stängda.