Kommer på mig själv att rätt ofta fundera över hur tokigt jag stundtals levde under den mest hektiska tiden som gymägare. Det var ju inte direkt ovanligt att dagarna bestod av massor med klasser, jobb i lunchrestaurangen, lite, jag menar MASSOR med sälj på det samt passa tider på dagis för mina på den tiden  små barn. Alltid lämning eller hämtning, ett ständigt pusslande för att få ihop det hela.  Phu..skönt att den perioden är passe’ och över, fast skulle inte vilja ha den ogjord på något sätt. ”Learning by doing”  är  något jag helt klart tror på.
Visst, tempot är stundtals högt även nu, men jag struntar inte i mig själv på det sättet som jag gjorde tidigare. Har jag en personlig träning som jag exempelvis hade idag på morgonen så laddar jag alltid med egen träning först, i dag fick en instruktör på Helex  helt enkelt ta hand om mig en timme som uppladdning för  dagen. Indoorealking med Thea, super!
Blir på ett väldigt bra humör. Får massor med energi som förhoppningsvis smittar vidare till mina klienter. Idag blev det ” bara” prommis ett varv med min Mia. Massor med jobbsnack  kombinerade vi dagens timme med. Nödvändigt eftersom det var ett tag sedan vi sågs. Nu är vi på hugget.  Om några veckor blir det nog väldigt mycke’ fokus bok. Lyxigt , spännande och superkul! Ser framemot massor!

image