Att välja positiva, upplyftande och  glädjefyllda inslag i sitt liv är för det mesta lätt tycker jag. Inställning till saker och ting spelar såklart en vesäntlig roll. Glädje och kärlek till livet borde vara det självklara valet och den primära  inställningen för alla tycker jag.
Så är det dessvärre inte. Sanningen och den hårda verkligheten säger oss alltför ofta något helt annat, mer eller mindre varje dag.
Blir så bestört, blir så väldigt  ledsen. Illamående och riktigt kräksjuk när jag såg på tv idag. Hur kan man vara så iskall, så hatisk mot de sina som jag anser vi alla människor är så att man iskallt och brutalt utplånar och njuter av att få döda oskyldiga människor en efter en. Vad är det som gör att vissa mämniskor väljer hat och brutalitet som det mest naturliga i deras värld och inte som mig och mina likasinnade kärlek och glädje. Om jag ibland är vaken sent om kvällarna så är det just sådant grubbel jag har. Dagen idag,rättegångar angående det fruktansvärda i Norge som inträffade förra sommaren drog igång. Finns verkligen ingenting vettigt att säga. Ledsamhet, förundran och ett stort VARFÖR ekar inom mig. Vid tillfällen som dessa blir det extra viktigt att inte ge upp, att ändå någonstans tro på godhet och kärlek. Slår aldrig fel. Ju mer tokigheter som inträffar destomer Happiness vill jag försöka sprida och bidra med till mina nära och kära.
Hade en helt fantastisk kväll i går tillsammans med mina vänner i Happiness. Snacka om kärlek, värme och äkta glädje. Happiness vårshow är nu ett faktum. Bokade datum i går. Lutar åt att det bli en härlig kväll i glädjen och kärlekens anda  lördag den 19 maj. Som jag brukar säga, ingen kan göra allt men alla kan vi göra något. Att kämpa och verka för en finare och vänligare värld är bara ett måste! Vi ska vara rädda om varandra så länge vi får ha varandra..ska nu sova och drömma om en framtida  fin och underbar värld a la’ Happiness mentalitet!

image

image

image

image

image