Var på Inberween i går, lokalen i Timrå mitt på torget där vi nu i eftermiddag ska köra Karaokedisco. Träffade Pernilla för att gå igenom lite praktiska regler kring stället , fick nycklar,  info om den tekniska utrustningen osv.
Så bara hände det. Dörren till ett av smårummen hade öppnats och härlig musik började spridas svagt i lokalen. Pernilla, projektledare och drivkraft som hon är för Inbetween förklarade att det är ett av banden hon varje vecka låter repa i Inbetweens lokaler. Detta band som vi efter en stund gjorde oss ordentligt bekanta med hette
Larz-Ztannez. Vilket gäng, det visade dig att trummisen i bandet är en av mina Happinessvänner, Lasse. Låten dom skrivit om och till Pernilla var alldeles underbar. Varm och svettig blev jag precis överallt. Så mycke’ fina ord. Som alla andra 400 låtar kan jag tänka mig. Fick väl ett smakprov på ett tjugotal, och ja det finns alltså ett helt gäng till. Alla representerade med enbart titlar i ett flertal pärmar. Texterna kunde sångaren i bandet helt utantill och som han förklarade det, har man gjort allt själv och inte snott från andra ja men då levereras det ju också som det mest naturliga ifrån en. Vackert!
Jag och Johan jobbade vidare bra hela dagen inför kvällens disco.

image

Bästa hjälpen fick vi dessutom av både Ida i Happiness och hennes mamma som spontant kom förbi. Om det blir någon vårshow snart, då vet jag vilka som ska vara förband. Helt klart!

image

image

image

image