Brukar ju rätt regelbundet, eller så ofta det stämmer ta mig en prommis tillsammans med Åsa. Bor inte alls långt ifrån varandra, dessutom är hon smyckesdesigner och driver sin atalje’ ALTI. Silverdesign är hennes grej 🙂 promenaderna förenas både med samtal, massa allvar blandat med skratt och lite då och då varvar vi nytta med nöje. Brukar lite då och då passa på att fylla på förådet med Happiness godis. Pärlsmyckena Åsa tillverkar till gänget och mig ser ut som tilltalande godis faktist. Massor med smakfulla färger varvat med både det ena och det andra. Inget smycke det andra likt. Precis som det ska vara, precis de ledord  vi i Happiness verkar starkt  för. Du är  UNIK och VÄRDEFULL för att du just är du!
Så ibland tar Åsa med sig de fina karamellerna när vi möts på gångvägen och ibland hänger jag med ner till lilla verkstaden i hennes hus. Många killar har börjat fråga efter en lite mer ’grabbig’ stil men fortfarande i samma Happinessanda. Det fixade Åsa i helgen 🙂 . Såklart!  Först  att få ett prov exemplar helgen till ära  blev Johan Norrman. Fler på gång, lovar! Kommer att finnas i samband med våra diverse uppdrag i framtiden. Så håll ögon öppna mina vänner,  mer Happiness till världen.

image

image

image