Att köra bil och då gärna längre sträckor gillar jag. Extra bra blir det om någon av sträckorna är förenad med bara bilen och jag, ingen annan förutom någon sångare från stereon 🙂 . Den perfekta stunden till snack med sig själv, lite frihetskänsla, en stund till att  bara få vara. Kanske uppskattar jag stunder som dessa extra mycket eftersom i mitt jobb vill jag ju gärna tvärtom, omge mig med så många människor det bara går. Åtminstone när det gäller mina event jobb. Då är det ju just den pusselbiten som kanske är den absolut viktigaste. Massor med folk gör ju bldrar ju till att pusslet förhoppningsvis blir komplett tillslut.

Lika mycket som jag gillar att köra bil med mig själv gillar jag att tuffa tåg. Blir bara på ett annat sätt. Vissa gånger fokuserat o h effektivt jobb  andra gånger bara sitta och läsa,skriva. Att filosofera genom att bara stirra ut genom fönstret och se den vackra omgi ningen snabbt swischa förbi är också något jag roar mig och mitt sinne med.  Får massor med energi och nykraft av det känner jag.  Inte alls omöjligt att jag har ett par- tre nya idé’er när jag kliver av.
Just nu sitter jag på en buss som ska ta mig till ett tåg som ska ta mig hem till Sundsvall lagom till barnen slutar. Ett möte ska jag hinna förbereda och tänka igenom mitt första tränings pass med några GIf grabbar på måndag. Det blir dagens tågsysselsättning det.
Njut av dagen och av livet JUST NU!
Om framtiden vet vi ju ändå ingenting 🙂

image