Nej nu har jag kommit på att jag gjort något tokigt.  IGEN kanske ska tilläggas. Hittade en rosa lapp precis nu på mitt köksbord. En sådann man får för att veta när sotaren ska komma. Bra visst, men dumt när man noterar den i efterhand. Alltså förra veckan när det ringde på dörren och det stod två män där var jag väldigt snabb att småöppna dörren och säga att jag var super sjuk, kunde absolut inte prata för att jag var sååå väldigt sjuk med sååå hög feber. Alltså jag minns att jag stängde dörren innan jag ens fick någon reaktion. Ringde snabbt min vän Johanna och beklagade mig. Sa att det känns så sorgligt att man ska behöva känna sig så överförsiktig och rädd. Stackars dessa jehovas vittnen beklagade jag mig  ja som jag nu så här i efterhand inser var sotarna! HiHi vilken super missbedömning. Undra vad dom tänkte?  Förmodligen att det var bäst att dra så inga baciller skulle överfalla dom. Fy för att ljuga sådär. Hur får man dom tillbaka?!

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *