Gillar ju mitt jobb som vikarierande ”fröken” på skolan. Det har jag sagt många gånger och det är väldigt många olika  ingredienser som bidrar till den ”måbra” känslan. En stor anledning till mitt arbete där är såklart att få in den här pengen i månaden man så väl behöver. Också för att kunna fortsätta verka i mina hjärteprojekt som jag föralltid vill. Har ju en stor del av mitt hjärta bankande för mina vänner i Happiness tillexempel. Försöker så mycket det bara går att hitta på roliga saker tillsammans med dom utöver min stående träff varje vecka på Helex i Sundsvall. På söndag tex. är det dags för ett disco med karaoke. Detta arrangerar vi i Happiness men tillsammans med våran superduktiga DJ Johan. Kommer att bli en rolig kväll och det bästa av allt, alla är välkomna oavsett bakgrund.

Fick mig en tankeställare för en månad sedan när jag jobbade strödagar på skolan. Hade precis tryckt upp affischer för kommande Discoevent. I vanlig ordning när jag kom  till skolan sprang flera barn emot mig och hälsade glatt go´morgon och i vanlig ordning men som jag extra mycket tänkte på den här dagen så kom  frågorna angående mina vänner i Happiness. Hur mår dina Happiness kompisar? Kommer dom hit på Lagga och hälsar på snart igen? osv..osv..Alltså såklart alla ska få komma på detta Discoevent. Happiness,  mina barn på skolorna och alla andra som vill.  Jag om någon vill ju verka för det här med att mötas oavsett bakgrund. Att jag inte hade tänkt på det tidigare?! Så det här med jobb på skolan är bra för mig. Ger mig massor med nya insikter och nykraft till att verka vidare på för mig nya vis.

Så alla vänner,varmt  välkommen på söndag den 15 april  klockan fem till Inbetween i Timrå. Ung, gammal, kille,tjej. Oavsett bakgrund och livssituation är du välkommen.  Happiness kommer att arragera en oförglömlig Karaokediscokväll, lovar!