Att fylla  påskägg med massvis av godis var det länge sedan jag gjorde. Det inte för att jag ogillar sötsaker, nej men det blir väldigt mycket av den varan från alla håll ändå vid högtid som det nu är. Bor  man som mina barn gör med separerade föräldrar så blir det ju lite dubbelt upp stundtals. Med engagerade mor och farföräldrar på nära håll dessutom, ja ni kan ju lätt räkna ut hur det kan se ut. Lite mot den här hysterin som det faktist oundvikligt blir och det är jag förmodligen inte ensam om att tycka. Upplevelser i äggen som absolut nödvändigtvis inte behöver koststa många kronor fungerar alldeles utmärkt. I år passade jag på att slå lite nödvändiga flugor ihop. Därför stämmer  inte direkt årets ägginnehåll mot tidigare år. Vi ska ju börja på en liten renovering hemma, nya prylar måste handlas in. Dotterns säng  tex. Suck, har förstått att den börjar kännas lite barnaktig, ja den befintliga. Smink hör lite åldern till dessutom, suck igen. Vart tog min ” Lillan” vägen?
Sonen bara växer och växer. Innan hans gulliga farmor hinner före så tingar jag att få köpa både nya skor och en fotboll. Som sagt, är rätt bortskämd med inköp från nära och kära till barnen. Så detta blir i år  toppenpåskpresenter från lilla mamma 🙂

image

image

image