Äntligen har  en lång arbetsdag nått sitt slut.
Hunnit förbi mor och far efter
skoljobb på Lagga, önskat glad påsk. Kom precis när pappa höll på att tvätta bilarna så det var bara att ställa sig i tvättkön. Min pappa har aldrig någonsin maskintvättat sina bilar,inte jag heller 😉
Lite kaffe och god tårta snack med barnen och nu äntligen hemma.
Tro vad jag ska hitta på? Någon kärringfärd till Blåkulla blir det inte, nej nu ska kläderna och sminket bort. Fast erkänner ärligt att det har varit en fantastiskt rolig dag på skolan. Älskar att toka mig. Det bästa av allt är såklart att få göra det tillsammans med alla härliga ungar. Ett av barnen så till mig under morgtonsamlingen:
-Du Bubblan, du är ju som ett barn som oss du men bara  lite större, och  vet ni det är precis så som jag känner mig stundtals. En härlig känsla som jag gillar mer än mest, så bort med kärringskepnaden nu. Dags att få ledig och skön påskhelg. Ska vila mig i form för om ett par dagar ska här målas o möbleras i dagar två. Som jag har längtat i flera år efter det ögonblicket.
Home total makeover 🙂 .
Glad Påsk till alla!

image

image

image

image