Efter helgens äventyr har jag nu tillslut landat. Happinessträning, packat upp och fyllt tvättmaskinen ännuen gång. Undra vilken gång i ordningen? Känns ibland som om man inte gör annat. käkat god mat med mig själv har jag gjort och  hämtat dottern från hennes gympaäventyr i Göteborg  för en liten stund sedan. Har nu precis börjat tänka att snart är det dags att ladda för rolig skolvecka på ”Lagga”.
I helgen har jag provkört en pigg liten bil från Northcar. Inte bra på det här med bilar och har väl inte heller direkt några större krav på en bil mer än att den ska ha en ratt gärna  fram och fyra däck,  men den här lilla Italienska saken som jag tror det var 😉 kändes anmärkningsvärt både  pigg o fräsch. Var ju lite snöstorm emellanåt när jag i helgen körde, men kom ju både fram dit jag skulle och åter hem välbehållen. Tydligen är den här lilla rackaren dessutom en riktig miljövänlig vän och det är en egenskap jag högt värdesätter. Att det tog väldigt lång tid för mig att inse att bilen inte var en tvådörrad historia utan bara hade sina bakdörrars handtag lite snyggt placerade i överkant är en rolig historia i sig. Alltså vad jag kämpade för att komma till baksätet. Tog väldigt lång tid innan jag hittade de här handtagen.
I morgon ska Italienaren tillbaka, tänker köra min mammas bil några dagar innan jag bestämmer mig för något. Pigg o härlig åktur bjöds jag i alla fall på i denna lilla svarta pärla med namn Lancia Ypsilon.

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *