Gillar egna aktiviteter som man kan planera efter sitt vardagsliv och efter barnens scheman. Framförallt när det handlar om fredagkvällar. Dottern drog på gympaläger i Gävle redan mitt på dagen,  sedan konfirmationsläger där hon fortfarande är. Sonen,  ja för honom var det disco på Alnö med kompisarna som gällde. Jag åkte då till Malin som hade bästis Klara på besök. Två av mina fina Happiness vänner. Fredagsmys med taccos, pyjamasparty med massor av tjejsnack. Vilken härlig kväll! Blir det fler Happynews så ska vi absolut dela med oss lite mer. Feelgood känsla som heter duga.
Nattade brudarna lagom till det var tid för att hämta sonen på disco,  jag drog i väg med pyjamasen 🙂 .
Tänk när han klev in i bilen och berättade om de här danstävlingarna som tydligen fortfarande existerar
. Jag fick en rejäl flashback.
Precis som min grabb gick jag i åk.6, var på disco hemma i Bergeforsen på folkan.
Danstävlingar med titlar som kvällens bästa tjej, kvällens kille och sötaste tryckarpar korades.
Alltså jag hade bara bestämt mig den här kvällen. Kommer ihåg min outfit i detalj. Vita jeans,vit instoppad t- tröja. Snorgulgrönt skärp med exakt matchande sockar till. Detta är ju ett tag sedan. Som disco ljus minns jag att det satt en person med en typ vanlig skrivbordslampa och riktade ljuset manuellt lite fram och tillbaka över golvet. Där ljuset var, där var jag.  Jag jagade detta sken för att dansa i ljuset  precis hela kvällen, förutom under de lugna fina låtarna. Kanske svårt att föreställa sig men jag var rätt blyg, så tryckarna hoppade jag.

Så var det dags för prisutdelning. Kvällens bäste kille, inte jag
( Såklart) .
Kvällens bästa tjej, jag var rätt säker att det nu var dags… men icke!
Det var kört, men så avslutade han som snackade efter det här gulliga paret också blivit hyllat  med att säga:
Så har vi idag ett extrapris kvällen till ära..
Flitigast på dansgolvet,
Annelie Nordin.
HaHa, ser ni detta framför er? Jag minns det som igår och glömmer aldrig känslan av pinsamhet i hela mig.
Vilken ihärdig jäkel,  redan då…

image

image