Ligger här utmattad men  lättad i soffan. Har gruvat så länge för att ta tag i och få ordning på mina papper! Bokslut,bokföring, debit, kredit moms hit och moms dit ja gud allt tråkigt det heter.Tråkigt , det  är precis vad jag tycker det är!  Heldag med bäste revisorn startade med en prommis i det vackra vårvädret, föreslaget från mig men dagen och ordningen var helt i händerna på Peo. Prommis blev god lunch hemma hos mig, ja min matlagnig  blev som tur var lyckad, kaffe och en massa surr. Efterrätt hann jag också fixa och avnjuta innan det jobbiga startade. Själva syftet med besöket, fixa med papper och ”hullerombuller” kvitton!            Svettigt och det enbart för att jag vill så vara duktig på allt, men här har jag inte riktigt ordning och reda.   Med det menar jag mest inte något riktigt intresse så det är något som hamnat lite här och lite där i mitt inte allt för stora hus. Tänk om jag haft 100 kvadrat till, ja då hade stackar´n förmodligen suttit kvar här fortfarande. Med tanke på att jag jobbar så mycket med respekt så har jag nu bestämt mig för att ALLTID samla mina papper i en och samma hög på ett och samma ställe. Då skulle vi ju faktist vid nästa träff  tom. kunna ägna oss lite mer åt skitprat. Jätte trevlig kille det här faktist, ja trots att han är en ”jobbig” revisor 🙂 . Vid 23.00 var vi äntligen klara och hungriga såklart igen. Firarmiddag blev det på MAX hamburgebar. Tanken var att gå på dans ikväll, men hoppade det. Får ju träffa Shake i morgon när det blir dans tillsammans med Happiness. Misstänker att jag kanske då får dansa åtminstone någon dans.

Föresten, det här med dans är himla trevligt. Trevliga människor, nya personer att lära känna utan att det för den skull blir som krogestämning (fri tolkning) Jag träffade min bäste revisor på dansbanan för ca. drygt ett år sedan. Så otroligt tacksam och glad för det. Tackar för att han både står ut och tar sig an mig. Nu när jag ska hålla efter och ha lite ordning och reda behöver jag ju heller inte gruva för nästa träff!

Kram och go´natt mitt i natten alla vänner.