Så härlig träning ikväll, jag har ett roligt jobb när det är som bäst. Energinivån på topp, älskar latinamerikanska rytmer, bara spritter i hela koppen. Som en endaste hel vårkänsla precis överallt.                         Många från ”min” skola Lagga var där, alltså lärare. Det slutade med att jag i morgon ska jobba. Börjar 7.00 och slutar 10.30…viktiga möten sedan.Måste nog snart slå igen mina blå.

Trivs ju så himla bra med arbetet på skolan, tvekar aldrig att tacka ja när jag erbjuds dagar eller veckor lite här och lite där. På något sätt blir jag mer fokuserad, eller rättare sagt mer  effektiv i mina andra både idiella och inkomstgivande konsultuppdrag. Lite strukturerat på skolan och projekt att få flippa lös med så mycket jag hinner som min andra arbetsdel.. Inte det ena, inte det andra. Mixen är toppen.

Sist jag jobbade på skolan mer samanhängande var det snögubbar som gällde, hoppas det inte är så i morgon och det inte för att jag inte tyckte det var kul, nej var tidpunkt har sin charm. Nu är det ju vår! Kanske dags att köra vårskriket i skogen uppe på berget i morgon?!                       Hoppas på det jag..men riktigt kallt ute nu faktist .